FAQ

FAQ

Hoeveel plaats hebben jullie nodig?

Ongeveer 4m x 4m; Dit omvat de achterwand, 1 tafel (niet door ons voorzien), studioverlichting en assecoires. We hebben al in kleinere ruimtes ons ding gedaan. Gezellig

Hoe gaat de polaroid/digitaal combinatie te werk

Op de avond zelf ontvangen de gasten hun polaroid om mee naar huis te nemen. We nemen ook een digitale foto wat dus wil zeggen dat we steeds 2 fotos nemen per keer. De digitale fotos worden online aangeleverd ten laaste 2 weken na het event.

Hoeveel polaroids zijn er inbegrepen ?

Het standaard 2 uur pakket omvat 200 polaroids.

Vanaf een boeking van 3 uur is het aantal niet gelimiteerd

Kunnen we een extra uur boeken zonder extra polaroids. 200 is namelijk genoeg

Extra uren zonder extra polaroids is mogelijk. contacteer ons voor een specifieke event-offerte

wat voor soorten achtergronden hebben jullie?

Denk aan een kleur en we vinden het wel. Specifieke gemaakte, geprint of handwerk, achtergronden zijn steeds op verzoek.

Hoeveel mensen kunnen er op 1 foto?

Hoemeer hoe leuker, we hebben er al meer dan 20 op gekregen. Veel hangt af van de beschikbare plaats en hoe gezellig dicht men bij elkaar gaat staan of ligggen.

Is er een online gallerij beschikbaar ?

Indien u voor het combo pakket heeft gekozen of het digitale pakket wordt er een online gallerij aangemaakt tegelijk met het moment dat we u de digitale foto’s doorsturen.

dient er een voorschot betaald te worden?

Een niet terugbetaalbaar voorschot van 50% is benodigd om de boeking te bevestigen.Dit is ook het moment waarop de polaroids worden besteld. Het resterende bedrag dient ten laatste 2 weken voor het event voldaan te worden.